Kerklaan 16

Kerklaan 16
  |  Apeldoorn
scroll voor meer

Op een prachtige locatie gelegen, nabij het Oranjepark, kantoorruimte in een voormalige apotheek.

Algemeen

Het kantoor is circa 25mgroot en het verzamelgebouw voorziet in alle gemakken een gezamenlijke lobby met koffiemachine en pantry, zithoek met gashaard en algemene vergaderzaal op de 2e verdieping. De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand incl. servicekosten en faciliteiten, excl. omzetbelasting.

Huurprijs

€ 15.000,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurbetaling

Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn

2 jaar, aansluitend voor onbepaalde tijd

Bestemming

Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan De Parken, Indische Buurt en Beekpark. De bestemming van het perceel is: Gemengd – 1, functieaanduiding kantoor. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Omzetbelasting

Er zal geopteerd worden voor een belaste verhuur. Huurder dient bij het ondertekenen van de huurovereenkomst te verklaren dat hij voor 90% (of meer) van zijn omzet met BTW-belaste goederen en/of diensten levert.

Aanvaarding

In overleg.

Huurprijsaanpassing

De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsinstelling

Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden.

Voorbehoud

Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.