Rustenburgstraat 98

Rustenburgstraat 98
  |  Apeldoorn
scroll voor meer

EEN FANTASTISCHE MAISONNETTE WONING IN HET CENTRUM VAN APELDOORN

Algemeen

Deze keurig onderhouden maisonnette woning op de tweede (en derde en vierde) verdieping van het onlangs gerenoveerde pand De Brinkhof, is per direct beschikbaar voor nieuwe bewoners. De Brinkhof bevindt zich aan de rand van het levendige stadscentrum maar biedt tegelijkertijd een oase van rust.

Het voordeel van een maisonnette woning is dat de oppervlakte zich uitstrekt over meerdere verdiepingen, waardoor een ruimtelijk en dynamisch woongevoel ontstaat. Het hoge plafond zorgt voor een gevoel van openheid en vrijheid waardoor je je direct thuis zult voelen. Geniet van de voordelen van een traditioneel huis met het gemak van een appartement, gelegen in het bruisende centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Entree/hal

Via een afgesloten entree met video-intercominstallatie bereik je de woning via het trappenhuis of de lift naar de eerste verdieping.

Eerste woonlaag

Je komt binnen in een ruime hal met opbergkast en toiletruimte. Bij het betreden van de woonkamer valt direct het enorm hoge plafond op wat de ruimte een speelse indeling geeft. Vanuit hier heb je toegang tot het eerste balkon, de hoek opgestelde keuken aan de voorzijde van de woning en de trap naar de eerste verdieping.

Tweede woonlaag

Via de trap in de woonkamer bereik je de tweede woonkamer op de vide. Ook hier heb je toegang tot een balkon. Daarnaast vind je op deze verdieping een tweede toilet en slaapkamer met wastafel.

Derde woonlaag

Op de derde woonlaag is de badkamer te vinden. De badkamer is volledig betegeld, voorzien van wastafel en jacuzzi bad. Naast de badkamer zijn op deze verdieping maar liefst 3 slaapkamers en een bergruimte aanwezig. In de bergruimte hangt de cv-ketel en is een wasmachine-aansluiting gerealiseerd.

Aanvullende informatie

– In de kelder onder het pand is een externe berging aanwezig.
– Optie tot koop of huur van eigen parkeerplaats
– Op de begane grond van het gebouw zijn op twee plekken afgesloten fietsenstallingen te gebruiken voor het stallen van de fietsen.
– Het complex wordt uitstekend onderhouden en is in beheer van een gezonde en actieve Verenging van Eigenaren.
– De VvE bijdrage voor de woning bedraagt € 207,- per maand.

vraagprijs

€ 397.500,- k.k.