Dynamische

organisatie actief

in de vastgoedmarkt

Oranjepark Makelaars is een jonge en dynamische organisatie actief in de vastgoedmarkt op landelijk niveau.

#

scroll voor meer

Kenmerkend voor onze organisatie is de dynamische en pragmatische werkwijze. Hierdoor anticiperen wij continu op een markt die voortdurend in beweging is. In combinatie met een sterk netwerk zijn wij uitstekend in staat de link tussen vraag en aanbod te leggen.

Onze disciplines in

het vastgoed

Verkoop – verhuur 

Voor een beperkt aantal opdrachtgevers heeft Oranjepark Makelaars een verhuur- en verkoopportefeuille. Wij werken met een data-gedreven aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van uitgebreide marktkennis en bieden gedegen advies over het optimaliseren van het verhuurproduct voor de juiste doelgroep. 

Aanhuur – aankoop

Begeleiding bij het huren of kopen is door Oranjepark Makelaars bewezen. Kennis van de markt en jarenlange ervaring zijn onmisbaar bij een goede overdracht. Dit wordt gewaarborgd door onze inhouse kennis op het gebied van juridisch, technisch en commercieel niveau. Niet alleen een goede prijs leidt tot het juiste resultaat, de overige voorwaarden zijn tenminste zo belangrijk. Wij hebben tot tevredenheid van onze opdrachtgevers meerdere huurtransacties begeleid.

Werkgebieden

Door de permanente focus op de markt en intensieve contacten met opdrachtgevers wordt er continu geanticipeerd op de vraag en aanbod vanuit de markt. Met ons snelle acteren zonder in te boeten op kwaliteit ambiëren wij bij Oranjepark Makelaars langdurige en betrouwbare samenwerkingen. 

Ons aanbod

Verkoop is gestart!

De Brinkhof

Apeldoorn

Wie kiest voor De Brinkhof is verzekerd van een fantastische plek om te wonen in het centrum van Apeldoorn, met de ruimte en rust dichtbij.

Regentesselaan 

Apeldoorn

Stadsring 2

Amersfoort

Heb je vragen of wil je graag contact opnemen?

Kerklaan 33
7311 AB  Apeldoorn

+31 (0) 85 01 60 712

contact@oranjeparkmakelaars.nl